Levélváltásom Nánási János főszerkesztővel

Nánási János

cégvezető-főszerkesztő részére

Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.

Tisztelt Cégvezető-Főszerkesztő Úr!

Kérem, hogy a május 25-i képviselő-testületi ülésen a 14. napirendnél (A Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.-vel kapcsolatos döntések.) feltett kérd​és​eimre küldött válaszát ismételten legyen szíves elküldeni a számomra, mivel azt bizonyára technikai hiba miatt nem kaptam meg az eltelt egy hónapban, az sajnálatos módon nem jutott el hozzám.

Válaszában bizonyára szerepelt a magyarázat az OrosCafé.hu oldal több évnyi, eltűnt régebbi kommentjével kapcsolatban tett szóbeli kiegészítésében foglaltakra ("A kommentek nem tűntek el, de nem nyilvánosak. Tehát azért kell egy linket… Ezt van, aki tudja, tehát nagyon sok embernél látom, hogy rájött arra, hogy hogy lehet előhozni ezeket a kommenteket…") az említett "link" megadásával.

A képviselő-testületi ülésen Cégvezető Úr utalt arra is, hogy a Helyi Választási Bizottság 61/2018. (III. 12.) sz. határozatában foglalt lapszámot (az adott linket) a határozatnak megfelelően eltávolították, majd az Orosházi Élet 2018. március 9-i lapszámát a választás után "visszatették". Kijelentette, hogy "az adott lapszám az OrosCafén megtalálható". Kérem erre vontakozóan a pontos, internetes elérhetőséggel együtt megadott tájékoztatását arról, hogy hol található meg az OrosCafé oldalán az Orosházi Élet 2018. március 9-i lapszáma.

A május 25-i képviselő-testületi ülésen tévés interjút adtam munkatársainak a képviselő-testületi ülésen történtekről az MSZP-frakció nevében. Az erről készült tévés beszámolókban ("Videós összefoglaló a május 25-i testületi ülésről", "Az Orosházi Városi Televízió híradója – 2018. május 29."), melyeket jelenleg a YouTube-oldalukon el lehet érni, viszont az általam elmondottakból nem jelent meg semmi. Kérném szíves tájékoztatását arról, hogy a nyilatkozatomat hol, milyen formában használták fel, jelentettek meg belőle bármit. Kérem arról is szíves tájékoztatását, hogy a május 25-i képviselő-testületi ülésen elhangzott ellenzéki hozzászólásokról, véleményekről a városi televízióban hol, milyen formában tájékoztatták az orosházi polgárokat. (A testületi ülések közvetítésének hiányában ugyanis a városi televízióból immár csak ezen összefoglalók és tudósítások útján tájékozódhatnak az emberek városunkban, ez indokolja a kérdésemet.)

Szíves tájékoztatását, illetve korábban küldött levelének újraküldését előre is köszönöm.

Tisztelettel:

Füvesi Sándor

önkormányzati képviselő

Nánási János válasza

Tisztelt Füvesi Sándor Képviselő Úr!

Az alábbiakban tájékoztatom Önt a feltett kérdésekre:

Korábbi kommentek elérhetősége:  https://disqus.com/home/forum/oroscafe/ 

A március 9-ei lapszámot technikai okokból nem tudták visszarakni a helyére.

A képviselő úr által adott interjút az adott téma szerkesztője nem  tette be az anyagba.

Az eredménykommunikációról, az elérendő tervekről és célokról szívesen beszámolunk és tájékoztatjuk az orosházi lakosokat.

A helyi média szívesen fogad bármilyen építő jellegű témajavaslatot.

Tisztelettel:

Nánási János

cégvezető – főszerkesztő

E-mail: nanasi.janos@oroscafe.hu

Telefon: +36 (20) 946 -2984

www.oroscafe.hu

Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.
Orosházi Élet, OrosCafé.hu, Orosházi Városi Televízió
Szerkesztőség: 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6. 
Telefon: +36 (68) 411-196, +36 (70) 434-1141
E-mail: info@oroscafe.hu