El a kezekkel a gyerekektől!

Információim szerint a választókerület több oktatási intézményében is Simonka György kétes hírű fideszes képviselőjelölt nevével ellátott pólókat osztogattak gyerekeknek.

Korábban Simonka a politikai pedofíliát nemcsak iskolában, hanem óvodában és kórházban is gyakorolta kisgyerekek közt. Úgy tűnik, a térség bukott képviselője semmitől sem riad vissza, hogy megtartsa mandátumát, mivel azzal mentelmi jog is jár, és erre nagy szüksége van, hogy elkerülje a felelősségre vonást.

Mélységesen elítélem Simonka György tevékenységét.

Füvesi Sándor országgyűlési képviselőjelölt (MSZP-Párbeszéd)

Frissítés!

A fenti sajtóközleményemet követően országos hír lett belőle.

Simonka György-pólónak örülhettek a battonyai román ovisok

Az ajándékért meg is kellett dolgozni.

Nem panaszkodhatnak a battonyai Román Általános Iskola és Óvoda ovisai: a körzet fideszes képviselőjelöltje, a fideszes Simonka György a saját Facebook-címével díszített fehér pólókat ajándékozott nekik.

A fehér pólón ízlésesen, nem hivalkodóan, de mégis markánsan megjelenik a facebook.com/simonkagy felirat, valamint a lájkolás jele. Nem minden gyereknek járt azonban a nagyvonalú ajándékból: tizenhat iskolás, és öt óvodás részesülhetett belőle, mégpedig az adventi rajzpályázaton való részvételükért.

A kicsiket az óvoda nevelői akkurátusan lefényképezték egytől egyig a pólóval, és fel is tették a Facebookra. Itt megtekinthető a gyermekek örömeitt pedig a Simonka György kezei között eltűnt egymillliárd forint közpénzről olvashatnak.

(Megjelent a hvg.hu oldalon.)

 

 

 

Kérem, lájkolja az oldalamat!