Fejes Róbertné leváltását javasoljuk. Dávidék bepánikoltak!

Október 27-én pénteken ismét „soros” (nem rendkívüli) ülését tartja a képviselő-testület, ezúttal fél tízes kezdéssel. A városi televízióban a közvetítést ne tessék keresni, hiszen az már hónapok óta nincs, letiltották. És mivel a város internetes hírportálján is csak címszavakban írnak mindig az ott történtekről (és mivel az egyszerű orosháziaknak már kommentelni sem lehet, mert letiltották azt is), gondoltam, jelzek előre néhány dolgot itt, a honlapomon én.

A Dávid Zoltán által kiküldött meghívóban nincs benne az a napirendi pont, amit Fetser János, az MSZP-frakció részéről előterjesztésként benyújtott. Mivel a frakcióvezető – a biztonság kedvéért és a korábbi rossz tapasztalatból okulva – külön kérte, hogy a képviselő-testület tagjai az anyagot kapják meg, a honlapra pedig tegyék fel, így az – legalább – megtörtént. A saját napirendi javaslatába viszont Dávid Zoltán nem írta bele, ez azért legalábbis előre jelzi, hogy végül napirenden lesz vagy sem.

Pedig mindenképpen ott kell, hogy legyen, hiszen nem másról szól, mint Fejes Róbertné alpolgármester visszahívásáról (magyarul: leváltásáról). Ha nem veszik még napirendre sem, akkor tárgyalni sem lehet róla. Mégis, milyen képet fognak magukról mutatni, ha még azt sem engedik meg, hogy az alpolgármester visszahívásáról szóló ellenzéki előterjesztést egyáltalán megvitassuk, beszéljünk róla, hm? Az nem a felelősség beismerése és elkenése? Még attól is félnének, hogy egyáltalán szó essen róla?

Mi ez a hatalmas pánik, tisztelt városvezetés?!

Fetser János frakcióvezető előterjesztése (elején a kísérőlevéllel)

Letöltés (PDF, 55KB)


 

 

Ne maradjon le semmiről!