Orosháza szégyene!

 

Simonka György mondjon le!

Botrány botrány hátán! Nap mint nap jelennek meg a fideszes Simonka Györgyről és „bandájáról” információk, amelyek alátámasztják, hogy

a képviselői megbízatását elsősorban a saját és fideszes párttársai meggazdagodására használja.

Kezdődött a trafikmutyival, gyanús földügyek, bedőlt cégháló, mezőhegyesi „kárpótlás”, Pilot-program, DAREH-botrány, Mengyi- és B. Szilvia-ügy, három napkollektoros pályázat a családnak stb. Közben a falvak, a városok szegényednek el!

Simonka György kétes ügyeiről naponta – újabban óránként – jelennek meg a médiában a hírek. Látszik, hogy már a Facebookon is csak néhány, közpénzből fizetett bérkommentelő védi meg, azok is előre kiadott sablon alapján, parancsra. Nehéz is mellé állni egy olyan embernek, akit semmi más nem érdekel csak a saját maga és a haveri körének a gazdagodása. Az uniós pénzek milliárdjai, a trafik- és földmutyi százmilliói mellett lehajol a milliókért is, mint ahogy tette például az államilag támogatott napkollektorok esetében. Arról volt szó, hogy minden fideszes képviselő, aki ezen a pályázaton nyert, az értékét vissza fogja fizetni. Kérdezzük: Simonka György visszafizette?

Az, hogy ő a választókerülete érdekében „harcolna” bármiért is, csak duma! Minden tettét az vezérli, hogy neki személyesen jó legyen.

Minden elnyert pályázati pénz mögött, amely látszatra a térség fejlődését szolgálja, minden kétes „közbeszerzési” eljárásnál ugyanaz a hozzá szorosan köthető érdekkör jelenik meg, mindig ugyanazok a nevek. A Bermuda-háromszögben nem tűnnek el úgy a dolgok, mint ahogy itt a fejlesztésre, képzésre és munkahelyteremtésre szánt pénzek.

Orosházán, a képviselő-testületben többször javasoltuk egy korrupcióellenes, tényfeltáró bizottság felállítását. Ezt a fideszes többség még csak napirendre sem engedte venni. Éppen ezért felszólítjuk az orosházi fideszes képviselőket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel, határolódjanak el a Simonka György által képviselt lealacsonyító, kisstílű, haszonleső szellemiségtől, és képviseljék valóban az orosházi lakosságot, és ne asszisztáljanak tovább a korrupciógyanús ügyeihez.

Simonka György méltatlanná vált arra, hogy az orosházi polgárokat képviselje.

Itt az ideje, hogy vállalja a felelősséget és távozzon a közéletből. Adja át a helyét azoknak, akik a saját önös érdekeik helyett a tehetségükkel és a szorgalmukkal valóban Orosházáért, a város és térsége polgárainak boldogulásáért akarnak dolgozni.

 

Részletek Simonka György – 2016. március 16-án utólag kiegészített –  vagyonnyilatkozatából

fiat-ducato simonka

 

kezessegvallalas simonka

 

 

 

Ne maradjon le semmiről!